نوشته شده توسط : globalkadro90

شرایط ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در خارج، یک سرمایه گذاری با ریسک بالا است. شما باید تمامی قوانین و هزینه‌های این انتخاب را به‌طور تخصصی بررسی کنید تا یک تجارت پرسود داشته باشید. خوشبختانه، قوانین ثبت شرکت در کشور ترکیه مشابه قوانین ایران است و فقط چند تفاوت جزئی دارد. برای ثبت شرکت در ترکیه، لازم نیست حتماً مجوز اقامت داشته باشید و می‌توانید کارهای ثبت شرکت را در ایران انجام دهید.

دولت ترکیه در سال‌‌های اخیر، اصلاحاتی را با هدف تسهیل تجارت و بهبود فضای سرمایه‌گذاری، حذف تشریفات اداری در راه‌اندازی یک تجارت و به حداقل رساندن هزینه‌ها و فرایندها، آغاز کرده است. برای ثبت شرکت در ترکیه، کلیه اسناد و اظهارات باید به دفاتر ثبت تجارت واقع در استانی که شرکت شما در آن مستقر است، ارسال شوند. این مدارک پس از بررسی توسط دفاتر ثبت تجارت، یک تأییدیه رسمی دریافت می‌کنند. ثبت شرکت در ترکیه به هیچ وجه روند سختی ندارد و شما با ارائه مدارک و هزینه‌های لازم، می‌توانید در عرض چند روز صاحب یک شرکت شوید! لازم است بدانید که برای ثبت هیچ یک از انواع شرکت‌ها در ترکیه، به مدرک زبان ترکی نیاز ندارید.

نوع شرکتحداقل سرمایه مورد نیاز به لیرحداقل سرمایه مورد نیاز به دلار آمریکاسن پیشنهادی
مسئولیت محدود ۱۰,۰۰۰ لیر ۵۳۷ دلار آمریکا محدودیت سنی ندارد
سهامی ۵۲,۱۳۹ لیر ۲,۸۰۰ دلار آمریکا محدودیت سنی ندارد
جمعی ۱۸,۶۲۱ الی ۲۷,۹۳۱ لیر ۱,۰۰۰ الی ۱,۵۰۰ دلار آمریکا محدودیت سنی ندارد
مشارکتی ۱۸,۶۲۱ الی۲۷,۹۳۱ لیر ۱,۰۰۰ الی ۱,۵۰۰ دلار آمریکا محدودیت سنی ندارد
مناطق آزاد ۵۰,۰۰۰ لیر ۲,۶۸۵ دلار آمریکا محدودیت سنی ندارد



ثبت شرکت شخصی در ترکیه

ثبت شرکت شخصی در ترکیه، توسط ۱ نفر ثبت شده و اداره می‌شود و برای انجام فعالیت‌های تجاری کوچک مناسب است. این نوع شرکت‌ها، نمی‌توانند نام تجاری مخصوص به خود را داشته باشند و معاملات بزرگ انجام دهند. مالکان شرکت‌های شخصی در ترکیه، حتی در صورت گسترش فعالیت‌های خود، نمی‌توانند شرکت را به صورت شراکتی اداره کنند.

لازم به ذکر است که به دلیل فعالیت‌های محدود شرکت‌های شخصی، شما با ثبت این نوع شرکت در ترکیه، نمی‌توانید اقامت دائم و شهروندی ترکیه را به دست‌ آورید. بنابراین ثبت این نوع شرکت، بیشتر برای شهروندان ترکیه، مناسب است.

ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه

ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه در ترکیه، ۲۱ منطقه آزاد تجاری وجود دارد که ثبت شرکت در این مناطق، دارای مزیت‌های فراوانی است. شرکت‌هایی که در مناطق آزاد ثبت می‌شوند، از پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده مواد اولیه وارداتی و پرداخت حق گمرک، معاف می‌شوند.

ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه، مخصوص کسانی است که تولیدکننده کالا هستند. شما با ثبت شرکت در این مناطق، در واقع یک زمین آزاد از دولت ترکیه با قیمت مناسب خریداری می‌کنید و در این منطقه، فعالیت صنعتی انجام می‌دهید. جالب است بدانید که اگر از این راه بخواهید تجارت خود را در ترکیه ثبت کنید، دولت ترکیه به شما در استخدام کارمندان کمک‌های شایانی می‌کند. همچنین، دولت ترکیه امکانات استثنایی از جمله بیمه و معافیت‌های مالیاتی را به شما عرضه خواهد کرد.

 

ثبت شرکت واردارت و صادرات در ترکیه

با اینکه کشور ترکیه هنوز عضوی از اتحادیه اروپا نیست، اما روابط تجاری و اقتصادی بسیار محکمی میان این دو منطقه شکل گرفته است. جالب است بدانید، ترکیه رتبه هفتم واردات و رتبه پنجم در صادرات بین‌المللی را دارد. این رشد فوق‌العاده در تجارت ترکیه، سبب شده است تا بسیاری از ایرانیان، علاقمند به ثبت یک شرکت صادرات و واردات در ترکیه باشند. ترکیه در این زمینه در جهان پیشرو است و صنعت تجارت یکی از بزرگترین صنعت‌های این کشور است. بیشترین کالاهای صادراتی ترکیه عبارتند از:

  • خودرو، قطعات یدکی و تجهیزات خودرو: با توجه به تعداد زیاد خودروسازان خارجی فعال در کشور
  • جواهرات و سنگ‌های قیمتی: ترکیه یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان طلا در اروپا و آسیا است.
  • فلزات: قراضه آهن از نظر صادرات به اروپا، بیشترین سهم را دارد.
  • محصولات کشاورزی: بیشتر میوه‌ها و سبزیجات تولید شده محلی به اروپا صادر می‌شود.
  • محصولات و پارچه‌های نساجی: این محصولات به اتحادیه اروپا و همچنین به کشورهای آسیایی صادر می‌شود.

ایرانیانی که قصد دارند ثبت شرکت واردارت و صادرات در ترکیه در ترکیه راه‌اندازی کنند، باید الزامات تجاری و قوانین را برآورده کنند. از آنجایی که ساده‌ترین نوع ثبت شرکت در ترکیه، شرکت با مسئولیت محدود است، به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای صادرات و واردات، یک شرکت با مسئولیت محدود (LTD) در ترکیه ثبت کنید. البته ثبت شرکت خصوصی برای صادرات و واردات نیز، گزینه مناسبی است.

مهم‌ترین تفاوت میان ثبت شرکت خصوصی و شرکت با مسئولیت محدود، حداقل سرمایه سهام است. حداقل سرمایه لازم برای شرکت‌های خصوصی صادرات و واردات، ۵۰,۰۰۰ لیر بوده و حداقل سرمایه لازم برای شرکت‌های با مسئولیت محدود صادرات و واردات، ۱۰,۰۰۰ لیر است.



:: برچسب‌ها: شرایط ثبت شرکت در ترکیه ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : globalkadro90

 اقامت کاری در ترکیه

هرساله ایرانیان بسیاری تلاش می‌کنند تا به کشورهای خارجی از جمله ترکیه مهاجرت کنند. یکی از اصلی‌ترین مقاصد ایرانیان در سال‌های اخیر از سفر و اقامت در ترکیه، یافتن شغل مناسب و قوانین اقامت کاری ترکیه بوده است. کار کردن در کشور ترکیه می‌تواند مزایای بسیاری داشته باشد که از جمله آن‌ها می‌توان به امکان دریافت تابعیت این کشور پس از مدتی کارکردن اشاره کرد. اما آیا می‌تواند انتخابی مناسب برای ایرانیان باشد؟ شرایط کار و درآمد در این کشور چگونه است؟ در این مطلب قصد داریم تا شرایط دریافت اقامت در این کشور با استفاده از ویزای کاری را بررسی کرده و به این سوالات پاسخ دهیم.

شرایط کار در کشور ترکیه

همانطور که در بخش قبلی به آن اشاره شد، ترکیه همواره به عنوان یکی از مقاصد ایرانیان برای اقامت و کار به شمار می‌رفته است. در رابطه با شرایط کاری در کشور ترکیه بد نیست بدانید که در این کشور نرخ درآمد با میزان مخارج دارای تناسب است و از این رو افراد مقیم ترکیه سختی چندانی را برای گذراندن امورات خود احساس نخواهند کرد.

در کشور ترکیه این امکان به شما داده می‌شود که در ابتدا و در بدو شروع به کار در این کشور، اقامت موقتی یک‌ساله را دریافت کنید. البته پیش از سفر به این کشور باید شغل مورد نظر را پیدا کرده و با توجه به آن اقامت کاری این کشور را دریافت کرده باشید.

مزایای کار در ترکیه

از جمله مزایای کار در کشور ترکیه می‌توان به این اشاره کرد که ارزش لیر در این کشور بیشتر از ريال ایران است. از این رو اگر شما حقوق دریافتی خود را به پول ایران تبدیل کنید، درآمدتان چندین برابر خواهد شد. همچنین بد نیست بدانید که درکشور ترکیه این امکان به شما داده می‌شود که بتوانید خانواده خود را هم به این کشور ببرید.

به زبانی ساده‌تر، در ترکیه نوعی ویزا به نام ویزای همراهی خانواده وجود دارد که می‌توانید با داشتن اقامت کاری ترکیه، برای دریافت آن اقدام کنید. ویزای همراهی به خانواده اعم از همسر و فرزندان زیر 18 سال این امکان را می‌دهد که بتوانند تا پایان کار شما در کشور ترکیه همراهتان باشند و مانند یک شهروند این کشور، زندگی کنند.

لازم به ذکر است که اقامت کاری ترکیه می‌تواند علاوه بر امکان تبدیل اقامت موقت به تابعیت برای فرد، ویزای همراهی خانواده را هم به تابعیت ترکیه تبدیل کند. اما باید به این نکته توجه داشت که تبدیل ویزای موقتی کار به تابعیت ترکیه به صورت پلکانی صورت می‌گیرد.

بدین صورت که شما پس از دریافت ویزای کار یک‌ساله ترکیه، باید دوباره به سفارت این کشور مراجعه کنید و اقامت کاری 2 ساله را دریافت کنید. با گذشت 5 سال از اقامت کاری در ترکیه، به شما و خانواده‌تان اقامت دائمی این کشور تعلق خواهد گرفت. پس از گذشت یک الی دو سال از دریافت اقامت دائم هم می‌توانید برای خود را تهیه کنید.

نرخ بیکاری در ترکیه

از جمله مواردی که پیش از اقدام برای دریافت اقامت کاری ترکیه باید به آن توجه کنید، نرخ بیکاری در این کشور است. به هر حال شما قصد دارید تا در این کشور به کار بپردازید و از این رو نیاز دارید تا درباره میزان بیکاری در این کشور اطلاعاتی داشته باشید.

نرخ بیکاری در سال 2021 در حدود 2 درصد برای کشورهای اروپایی و سپس برای کشورهای آمریکایی بوده است. در کشور ترکیه نرخ بیکاری در جولای 2021 در حدود 12 درصد بوده است که نشان از فضای کار نسبتا مناسب در این کشور دارد.

قانون جدید اقامت ترکیه 2024 شما در کشور ترکیه این امکان را خواهید داشت که بتوانید با توجه به شرایط خود، شغل مورد نظر را پیدا کنید. در نظر داشته باشید که در ترکیه، هر شغل درجات مختلفی دارد و شما با توجه به شرایط خود در درجات مختلف قرار خواهید گرفت.



:: برچسب‌ها: اقامت کاری در ترکیه ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : globalkadro90

 

قوانین جدید اقامت کاری در ترکیه

معیارهای ارزیابی برای اعطای مجوز کار

الف. معیارهای عمومی ارزیابی

شرط اشتغال

1.1. بصورت کلی، استخدام پنج شهروند ترک ما به ازای استخدام هر فرد خارجی که برای او درخواست مجوز کار داده می شود، از سوی شرکت الزامی می باشد.

1.2. در شرکتهایی که فروش خالص سال گذشته آن بیشتر از 50,000,000 لیر ترکیه باشد، در ارزیابی درخواست‌های مجوز کار شرط قید شده در بند 1.1 مورد بررسی قرار نمی گیرد. (لزومی به استخدام 5 شهروند ترک برای استخدام یک خارجی ندارد)

 

شرط توانایی مالی

2.1. سرمایه پرداخت شده (موجود در حساب شرکت) در یک شرکت تازه تاسیس (شرکتی که در سال جاری تأسیس شده و هنوز ترازنامه پایان سال و صورت درآمد سالانه تنظیم نکرده است) برای درخواست هزینه اقامت دائم در ترکیه مجوز کار برای فرد خارجی حداقل باید 500,000 لیر ترکیه باشد.

2.2. در شرکت های قدیمی تر(شرکتی که قبل از سال جاری تأسیس شده و حداقل یک ترازنامه پایان سال و صورت درآمد سالانه تنظیم کرده است)، هنگام درخواست مجوز کار برای فرد خارجی، حداقل یکی از این سه شرط باید برقرار باشد

1-سرمایه پرداخت شده شرکت باید حداقل 500,000 لیر باشد یا 2-فروش خالص آن حداقل 8,000,000 لیر یا 3- صادرات آن حداقل 150,000 دلار آمریکا بوده باشد.

2.3. در صورت درخواست مجوز کار از طریق قرارداد مشارکت حقوقی توسط شرکت ، حداقل سرمایه پرداخت شده‌ یکی از شرکا باید 500,000 لیر باشد و یا فروش خالص آن شرکت حداقل 8,000,000 لیر و یا صادرات آن حداقل 150,000 دلار آمریکا باشد.

 

شرط دستمزد

3.1. دستمزدی که به فرد خارجی پرداخت می‌شود، بر اساس حداقل دستمزد ناخالص مصوب در تاریخ درخواست مجوز کار به شرح زیر تعیین می‌شود؛

الف) برای مدیران ارشد و خلبانان، 5 برابر حداقل دستمزد،

ب) برای مهندسان و معماران، 4 برابر حداقل دستمزد،

ج) برای سایر مدیران، 3 برابر حداقل دستمزد،

چ) برای مشاغلی که نیاز به تخصص و مهارت دارند، 2 برابر حداقل دستمزد،

د) برای افراد خارجی که در خدمات خانگی و سایر مشاغل کار می‌ کنند، دستمزد پرداختی نمی ‌تواند کمتر از حداقل دستمزد باشد.

 

موارد استثنای شروط اشتغال و توانایی مالی

4.1. در ارزیابی درخواست‌های مجوز کار اگر فرد استخدام شونده طی پنج سال گذشته حداقل سه سال با داشتن هر نوعی از اجازه اقامت به استثناء اقامت تحصیلی (توریستی،کاری، سرمایه گذاری یا تحت حمایت بین‌المللی و … ) در ترکیه حضور داشته رعایت شروط مالی و اشتغال در مورد آن فرد مورد ارزیابی قرار نمی گیرد.

4.2. در شرکتهایی که مشمول بند اول (بند4-1) هستند، تعداد خارجیانی که با مجوز کار در شرکت مشغول به کار هستند نباید از تعداد شهروندان ترک شاغل در همان شرکت بیشتر باشد.

4.3. با رعایت قوانین مربوط به خارجیان تحت حمایت بین‌المللی، در صورتی که قرار باشد بیش از سه خارجی با شرایط ذکر شده در بند اول در یک شرکت مشغول به کار شوند، در ارزیابی درخواست‌های مجوز کار برای فرد چهارم و سایر خارجیان، باید به ازای هر نفر از آنها پنج شهروند ترک جداگانه استخدام شوند و قانون جدید اقامت ترکیه برای ایرانیان معیارهای توانایی مالی هم رعایت شود.

 

ب. معیارهای خاص برای ارزیابی بر اساس حوزه فعالیت، حرفه یا شغل

  1. بخش فناوری اطلاعات

1.1. در شرکتهایی که در بخش فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، برای شغل‌ها، حرفه‌ها یا وظایفی که نیاز به تخصص دارند، مانند تخصص در توسعه نرم‌افزار، تخصص در پایگاه داده، تخصص در نرم‌افزار موبایل، تخصص در سیستم شبکه و امنیت، و تخصص در معماری سازمانی، معیارهای اشتغال و توانایی مالی اعمال نمی‌شود.

1.2. در شرکتهایی که خارج از بخش فناوری اطلاعات فعال هستند، برای شغل‌ها و وظایف تخصصی مشابه، معیارهای اشتغال و توانایی مالی در درخواست‌های مجوز کار تا حداکثر دو نفر خارجی اعمال نمی ‌شود.

 

  1. بخش آموزش

2.1. در درخواست‌های مجوز کار برای خارجی‌هایی که در مشاغل و وظایف نیازمند صلاحیت حرفه‌ ای در مؤسسات آموزشی کار خواهند کرد، اخذ پیش ‌مجوز از وزارت آموزش ملی یا هیئت آموزش عالی الزامی است.

2.2. در ارزیابی درخواست‌ های مجوز کار برای اعضای هیئت علمی خارجی که توسط هیئت آموزش عالی پیش‌ مجوز دریافت کرده‌اند، ارزیابی بر اساس بندهای سوم و چهارم ماده 8 قانون نیروی کار بین‌المللی به شماره 6735 انجام می‌شود.

2.3. به شرط رعایت توافقات بین‌المللی مربوطه و مطابق با ماده 29 آیین‌نامه مؤسسات آموزش خصوصی وزارت آموزش ملی ترکیه، در ارزیابی درخواست‌های مجوز کار برای خارجی‌هایی که قرار است در مؤسسات آموزشی و مدارس بین‌المللی در مشاغل نیازمند پیش‌مجوز از وزارت آموزش ملی کار کنند، معیارهای اشتغال و توانایی قانون جدید اقامت ترکیه ۲۰۲۴ مالی اعمال نمی‌ شود.

 

  1. بخش خدمات خانگی

3.1. در بخش خدمات خانگی، اشتغال خارجی‌ها اساسا در کارهای مراقبت از کودکان، افراد معلول، سالمندان و همراهی بیماران است.

3.2. بخش خدمات خانگی شامل موارد زیر است :

 

الف) مراقبت از کودک :

افرادی که می توانند برای مراقبت کودک درخواست مجوز کار برای فرد خارجی بدهند باید دارای یکی از شرایط زیر باشند:

  1. در صورتی که والدین کودک با یکدیگر زندگی می کنند، مادر یا پدر کودک می توانند برای مراقبت از کودک خود فرد خارجی استخدام کنند
  2. در صورت طلاق والدین، یکی از والدین که حضانت دارد،
  3. شخصی که کودک را به فرزندی پذیرفته است،
  4. قیم کودک در صورت قرار گرفتن کودک تحت قیومیت،
  5. فردی که در چارچوب طرح تکفل در مقام مادرخوانده یا پدرخوانده کودک قرار می گیرند
  6. درباره کودکی که خارج از ازدواج رسمی به دنیا آمده باشد ، مادر کودک یا فردی که رسما به عنوان پدر کودک شناخته شود

 

ب) برای مراقبت از معلولان، سالمندان یا همراهی بیماران افراد با ویژگیهای زیر می توانند برای فرد خارجی درخواست مجوز کار کنند:

  1. خود معلول، بیمار یا سالمند،
  2. نزدیکان درجه یک یا دو معلول، بیمار یا سالمند،
  3. قیم معلول، بیمار یا سالمند در صورت قرار گرفتن او تحت قیومیت، می ‌تواند برای مجوز کار درخواست کند.

3.3. معیارهای مورد نظر در ارزیابی قانون جدید اقامت توریستی ترکیه درخواست‌های مجوز کار:

الف) وضعیت سلامت و سن فرد نیازمند مراقبت یا همراهی،

ب) تحصیلات، تجربه حرفه‌ای، سطح زبان ترکی، سابقه اقامت یا کار در ترکیه، وضعیت تأهل و سن فرد خارجی که مراقبت یا همراهی را انجام خواهد داد،

ج) ویژگی‌های مختص کار مورد نظر

د) وضعیت اقتصادی-اجتماعی کارفرما، دارایی‌ها و درآمد ماهانه منظم و مستمر کارفرما

 

3.4. در بخش خدمات خانگی، شخصی که نیاز به مراقبت یا همراهی دارد یا نزدیکان درجه یک و دو (نسبی یا سببی) فرد که در مراقبت از او یا همراهی با او نقش دارند، باید از سوی سازمان‌های مربوطه تأییدیه ‌ای دریافت کنند که نشان دهد آنها درآمد کافی، پیوسته و منظم دارند. اگر فرد نیازمند به مراقبت یا همراهی هیچ خویشاوند درجه اول و دومی (نسبی یا سببی) نداشته باشد، سایر اعضای خانواده که تمایل به کمک در مراقبت دارند باید سندی از سازمان‌های مربوطه ارائه کنند که نشان دهد آنها درآمد کافی و پیوسته دارند. آنها همچنین باید تعهدنامه‌ای تأیید شده در دفتر اسناد رسمی برای سپردن تعهد برای تامین هزینه های مراقبت از فرد نیاز به مراقبت و همراهی داشته باشند .



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : globalkadro90

تفاوت ثبت شرکت در ترکیه و ایران

قوانین ثبت شرکت در ترکیه و مدیریت یک شرکت ، تقریبا در تمام دنیا ثابت است. زیرا قوانین ثبت شرکت در دنیا از قوانین فرانسه الگو گرفته. و همه ی کشورها از قوانین فرانسه پیروی می کنند. و تنها در برخی اصول اجرایی تفاوت های جزئی دارند. قوانین ثبت شرکت در ترکیه و ایران نیز به همین صورت می باشد. اکثر شرکت هایی که در ایران ثبت شده اند ، با همان موضوع فعالیت ، قابل ثبت در کشور ترکیه نیز هستند.

ثبت شرکت در ایران با درخواست کد اقتصادی از اداره مالیات و ارسال به وزارت بازرگانی شروع می شود. سپس باید سرمایه اولیه شرکت را در حساب شرکت واریز نمایید.

پس از عضویت ترکیه در مجمع بین الملل ، برخی قوانین ثبت شرکت در ترکیه تغییراتی کرد. برای ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه ، بعد از اخذ شماره مالیاتی ، باید مراجعه شود.

از تفاوت های و ایران می توان به بحث اظهارنامه ها و بیان نامه های مالیاتی اشاره کرد. شرکت ها در ایران در پایان هر سال اظهارنامه های مالیاتی خود را اظهار میکنند. و این اظهار در ایران به صورت بیانی بوده. اما در ترکیه برای جلوگیری از ایجاد تورم ، بیان نامه های مالیاتی هر سه ماه یکبار اظهار می شود.

ارزش افزوده در ترکیه و ایران هر دو وجود دارد. تفاوت در مقدار آن بوده و ارزش افزوده در ایران اجباری نبوده در حالی که در ترکیه اجباری می باشد.

مزایای ثبت شرکت در ترکیهاگر محل شرکت اجاره ای باشد، مالیات بر اجاره برعهده مستاجر می باشد. اما در ایران مالیات بر اجاره شرکت برعهده موجر می باشد.
هزینه ثبت شرکت در ترکیه علاوه بر ارائه فاکتور فروش برای مالیات بر ارزش افزوده ، برای فاکتورهای بیش از 5 هزار لیر نیز هر ماه به دولت فاکتور اعلام کرد.

یکی دیگر از تفاوت های ثبت شرکت در ایران و ترکیه بحث استخدام مشاور مالی می باشد. که استخدام مشاور مالی در ترکیه اجباری می باشد.

بیمه برای کارکنان شرکت در ایران یک نوع است. اما در ترکیه سه نوع دارد: صندوق بازنشستگی برای کارمندان دولتی ، باغ-کور برای شرکای شرکت ، تأمین اجتماعی هم برای کارمندان شرکت.



:: برچسب‌ها: ثبت شرکت در ترکیه ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : globalkadro90

 


خرید ملک در ترکیه


خرید خانه در ترکیه با 100 میلیون تومان
به عنوان یکی از مقاصد محبوب ایرانیان برای سرمایه‌گذاری و اقامت، جذابیت‌های بسیاری دارد. اما همان‌طور که این فرصت‌ها وسوسه‌کننده هستند، چالش‌هایی نیز پیش روی خریداران قرار دارد. از جمله این چالش‌ها می‌توان به آشنایی نداشتن با قوانین محلی، تفاوت در مراحل حقوقی خرید و اطلاع نداشتن از مدارک موردنیاز اشاره کرد.

بسیاری از خریداران بدون داشتن اطلاعات کافی وارد این بازار می‌شوند و ممکن است با مشکلاتی مانند پیچیدگی‌های اداری یا انتخاب نادرست ملک روبرو شوند. اما نگران نباشید! با داشتن اطلاعات جامع و دقیق، این چالش‌ها به راحتی قابل حل هستند. در ادامه قصد داریم تا با ارائه راهنمای کامل، شما را با فرآیند خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان آشنا کنیم.

خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان

سایت خرید خانه در ترکیه برای ایرانیان در سال‌های اخیر به دلیل مزایای مختلفی همچون اخذ اقامت و شهروندی ترکیه، رشد چشمگیر داشته است. ترکیه به ایرانیان این امکان را می‌دهد که با خرید ملک به ارزش حداقل ۴۰۰ هزار دلار آمریکا، درخواست شهروندی دهند. این فرایند شامل مراحل مختلفی از جمله انتخاب ملک، بررسی‌های حقوقی، ارزیابی ملک، و ثبت‌اسناد می‌شود.

همچنین، ایرانیان می‌توانند با خرید ملک با ارزش کمتر از این میزان، اقامت کوتاه‌مدت ترکیه را دریافت کنند. مزایای زندگی در ترکیه، نزدیکی جغرافیایی به ایران، هزینه‌های زندگی مقرون‌به‌صرفه‌تر نسبت به برخی کشورهای اروپایی و فرهنگ مشابه از دیگر عواملی است که باعث شده ایرانیان بیشتری به خرید ملک در این کشور تمایل نشان دهند.

پیش‌نیازهای خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان

قوانین جدید خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان یک فرصت جذاب برای سرمایه‌گذاری و دستیابی به اقامت یا شهروندی ترکیه است. اما پیش از اقدام به خرید، آگاهی از برخی پیش‌نیازها و مقررات قانونی ضروری است:
  1. انتخاب ملک با ارزش مناسب: برای اخذ شهروندی، ملک باید حداقل ۴۰۰ هزار دلار آمریکا ارزش داشته باشد.
  2. اخذ شماره مالیاتی ترکیه: ایرانیان برای انجام معاملات مالی، نیاز به دریافت شماره مالیاتی از ادارات مالیاتی ترکیه دارند.
  3. افتتاح حساب بانکی: برای انتقال وجه و خرید ملک، داشتن حساب بانکی در ترکیه ضروری است.
  4. استعلام ملک و بررسی‌های قانونی: اطمینان از عدم وجود بدهی یا مشکلات حقوقی ملک از طریق وکیل یا مشاور حقوقی توصیه می‌شود.
  5. ترجمه رسمی مدارک: مدارک هویتی ایرانیان باید به ترکی ترجمه و توسط دفاتر رسمی ترکیه تأیید شوند.
  6. پرداخت مالیات و هزینه‌های مربوطه: مالیات نقل‌وانتقال و هزینه‌های مربوط به ثبت‌اسناد باید توسط خریدار پرداخت شود.
  7. امضای قرارداد رسمی: پس از انتخاب ملک و توافق نهایی، قرارداد خرید باید به‌صورت رسمی امضا و ثبت شود.

 

مدارک موردنیاز خرید ملک در ترکیه

خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان فرصتی عالی برای سرمایه‌گذاری و دستیابی به اقامت یا شهروندی این کشور فراهم می‌کند. بااین‌حال، برای انجام صحیح و قانونی این فرایند، ارائه مدارک مشخص و ضروری الزامی است. آشنایی با این مدارک کمک می‌کند تا روند خرید ملک بدون تأخیر یا مشکل پیش برود:

  • پاسپورت معتبر: پاسپورت ایرانی باید برای تأیید هویت ارائه شود و اعتبار کافی برای مدت‌زمان خرید داشته باشد.
  • ترجمه رسمی پاسپورت به ترکی: ترجمه پاسپورت توسط دفاتر رسمی ترکیه باید تأیید و مهر شود.
  • شماره مالیاتی ترکیه: این شماره که از ادارات مالیاتی ترکیه دریافت می‌شود، برای انجام هرگونه معاملات مالی الزامی است.
  • عکس‌های پرسنلی: چند قطعه عکس پرسنلی که معمولاً ۴ قطعه در ابعاد مشخص موردنیاز است.
  • گزارش ارزیابی ملک: برای تعیین ارزش واقعی ملک و تأیید قیمت خرید، این گزارش توسط کارشناسان رسمی ارزیابی ملک تهیه می‌شود.
  • قرارداد خرید ملک: قراردادی که بین خریدار و فروشنده تنظیم می‌شود و شامل شرایط و جزئیات خرید ملک است.
  • رسید پرداخت بانکی: ارائه مدرکی که نشان‌دهنده پرداخت وجه از طریق سیستم بانکی ترکیه باشد.
  • سند ملک (Tapu): سند رسمی ملک که پس از اتمام مراحل خرید، به نام خریدار صادر می‌شود و مالکیت را به او منتقل می‌کند.
  • وکالت‌نامه (در صورت لزوم): اگر خریدار نتواند حضوری اقدام کند، می‌تواند به وکیل خود وکالت‌نامه رسمی بدهد تا از طرف او خرید را انجام دهد.

 

انواع روش‌های سرمایه‌گذاری ملکی در ترکیه

سرمایه‌گذاری در املاک ترکیه یکی از مطمئن‌ترین روش‌های دستیابی به سود و اخذ اقامت یا شهروندی این کشور است. باتوجه‌به قوانین مهاجرتی و اقتصادی ترکیه، سرمایه‌گذاران می‌توانند از روش‌های متنوعی برای ورود به بازار املاک استفاده کنند که هرکدام مزایا و ویژگی‌های خاص خود را دارند:

  • خرید ملک برای اخذ شهروندی: خرید ملکی به ارزش حداقل ۴۰۰ هزار دلار که منجر به دریافت پاسپورت ترکیه می‌شود.
  • خرید ملک برای اخذ اقامت موقت: خرید املاکی با ارزش کمتر از ۴۰۰ هزار دلار برای دریافت اقامت کوتاه‌مدت.
  • سرمایه‌گذاری در پروژه‌های در حال ساخت: خرید واحدهای پیش‌فروش با قیمت پایین‌تر و انتظار برای رشد ارزش پس از تکمیل پروژه.
  • اجاره‌دادن املاک مسکونی: خرید ملک با هدف اجاره‌دادن و کسب درآمد ماهیانه از طریق بازار اجاره.
  • خرید ملک تجاری: سرمایه‌گذاری در املاک تجاری مانند فروشگاه‌ها یا دفاتر برای بهره‌برداری اقتصادی و سوددهی بالا.
  • سرمایه‌گذاری در هتل‌ها و پروژه‌های توریستی: خرید سهام یا واحدهایی در هتل‌ها و مناطق گردشگری برای بهره‌مندی از درآمدهای فصلی.
  • سرمایه‌گذاری در زمین: خرید زمین‌های بکر یا کشاورزی با هدف ساخت‌وساز یا فروش مجدد در آینده با ارزش بالاتر.


:: برچسب‌ها: خرید ملک در ترکیه ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد